Vad var det vi sa?

Jag skyller på alla er som röstade nej till euron och på alla er som kampanjade så erbarmligt illa för den: Sverige får inte iTunes Music Store, men däremot Belgien, Finland, Grekland, Italien, Luxemburg, Holland, Portugal, Spanien och Österrike (via Det perfekta tomrummet).

20 thoughts on “Vad var det vi sa?

  1. Annica Tiger

    ”på alla er som kampanjade så erbarmligt illa för den”

    Det kan ju inte varit så illa ”kampanjat” eftersom majoriteten sa nej?

    Annica

  2. Johan Post author

    Annika: Tja, vad som är dåligt eller bra beror förstås på måttstocken. Om målet med ja-sidans kampanj var att få folket att säga ja till euron, så får man nog säga att de kampanjade erbarmligt illa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *