Categories
Blandat

Spekulera i fredspriset

Oswaldo Paya står hyfsat högt i kurs i spekulationerna kring årets Nobels fredspris – bokstavligt talat på tyska Nobelpreisbörse. Jag köpte 250 aktier i Paya direkt och 100 i Vaclav Havel och har redan ökat min portföljs värde med 146 låtsaseuro.

Medan Helmut Kohl just nu befinner sig i fritt fall tycks påven Johannes Paulus II och Hans Blix vara fredsprisbörsens raketer med över 600 procents värdeökning. Men varför investera i Kofi Annan? Han hämtade ju hem priset för FN:s räkning redan 2001! (via Mymarkup.net)

För den som vill spela om riktiga pengar har Blix också goda odds, Havel ligger inte långt efter, medan påven och Paya båda ger 16 gånger insatsen på Readabet.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *