Categories
Göteborg Politik

Fascister, antifascister, demokrater

Jag kommer att tänka på den där Hillersbergaren, när antifascister lovar att ta till våld för att hindra en folkvald sverigedemokrats intåg i Göteborgs kommunfullmäktige. Jag ger väl fan i vad för slags fascister ni är. Nå, jag får väl gå dit och kolla i kväll.

One reply on “Fascister, antifascister, demokrater”

Jag hänger nog på, hade ändå tänkt ut att gå och roa mig ikväll. Har aldrig varit på AFA-spotting tidigare. Antar att man bör ta på sig oömma kläder och cykelhjälm?

BTW: Notera en intressant kommentar i GT-artikeln:
“Jan Hallberg (m) håller med:
– Vi har precis samma uppfattning som Göran Johansson.”

Detta säger en hel del om göteborgsandan.. som faktiskt kan vara farlig.

I detta fallet finns det inte någon koppling mellan brist på pluralism i politiken och framgången för högerextremistiska missnöjespartier. Men, men – vissa menar ju att Pim Fortyns framgång i Holland uppkom ur det faktum att många väljare såg honom som det enda alternativet till det politiska etablissemanget i den regnbågskoalition som styrde landet vid den tiden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *