Categories
Göteborg stadsplanering

Ännu lite dödare på Gråberget

Vad var det vi sa? Medan rör-inte-min-utsikt-rörelsen mobiliserar mot förtätning plockar GHS Livs ned skylten. Inte för att vi förstod de märkliga öppettiderna eller det tunna utbudet, men Gråberget blir ännu gråare utan ens en närbutik.

3 replies on “Ännu lite dödare på Gråberget”

Kanske en ny framtid – ICA-handlare Stig behöver en efterföljare. Varför inte på Gråberget???
“En vän”

Håller med – och dessutom, varför välja att bosätta sig i Sveriges näst största stad om man inte vill att nån annan ska bo här? Nej, fram för mer till- och nybyggnation både på Gråberget, i Majorna och i resten av Göteborg. Med tätare bebyggelse finns bättre underlag för exempelvis närbutiker som GH’s vilket även medför positiva miljöeffekter i form av minskade utsläpp eftersom de boende slipper köra bil för att handla mat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *