Categories
Dawit och Eritrea

Dawitsamtal i Linköping

Nästa onsdag deltar jag i ett panelsamtal om Dawit Isaak i Linköping, tillsammans med Dawits bror Esayas Isak, Thomas Mattsson (Expressen) och Ola Sigvardsson (Corren).

Samtalet, som arrangeras av Folkungaskolan och Corren, äger rum i Folkakungaskolans aula kl 19-21, onsdag 27 maj 2009. Kom i tid, antalet platser är begränsat!

4 replies on “Dawitsamtal i Linköping”

Jag noterar att inga kontradikterande åsikter är representerade i “samtalet”, vilket är något ironiskt för en blogg som kallar sig “mothugg”. Jag antar att det är PK-indoktrination som står på agendan här.

@Namn: Tja, jag vet faktiskt inte vad de andra kommer dit för att säga, men du kanske vet mer. Hur som, du är förstås välkommen att bidra med dina åsikter.

En kommentar till den namnlösa personen ovan som efterlyser “kontradikterande” (varför skall alla begrepp försvenskas) åsikter i debatten. I händelse av arrangör vill jag påtala att utgångspunkten för arrangemanget har varit en debatt mellan olika parter i fallet Dawit, men samtliga tillfrågade deltagare, som till en början med stor entusiasm (i flera fall) villa framföra sina perspektiv, avslog sedermera medverkan när de fick vetskap om övriga deltagare (med betoning på Dawits bror Esayas) i arrangemanget.
Då pratar vi eritreanska ambassadörer och höga UD-tjänstemän (bl.a. Pierre Schori och Bengt Sparre) som inte vill delta i samma evenemang som Dawits bror.

Det är oerhört tråkigt att det inte blir ett sådant debattforum men du är välkommen att komma dit och föra fram dina åsikter. Tyvärr är inte de “kontradikterande” åsikternas huvudmän av samma uppfattning, framförallt är det särskilt nedslående att de uppenbarligen undviker att delta för att arrangemanget utgår från Dawit Isaak och en diskussion om yttrandefriheten.

Kom och besök!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *