Categories
Politik

Favorit i repris

Kommer Maria Carlshamres nästa utspel att handla om hur scientologerna styr våra hjärnor via 3G-nätet? Tja, vi lägger ihop det här, det här och det här och hoppas att folkpartiet har fått en ny Siw Persson på halsen. Vi myser av skadeglädje en stund innan vi åter sjunker ned i semestern.

4 replies on “Favorit i repris”

Jag fattar inte. Förklara hur de tre länkarna får MC att likna Siw P?

DN: företagsstrul är en sak, som kan leda till åtal-avsked-timeout-mm. OM man fälls för det. Det är ju känt att politiker sällan sitter mandatperioder ut, varken i EU eller i riksdagen, många skäl men de sociala/barn/familj är ju inte ovanliga..

Mymarkup: kritik mot DN och indirekt mot MC för dålig källkoll/citatanvändning är rätt långt från den ev misshandel och/eller liknande som det såsyftas på i länk nr3.

Gudmundson: hela inlägget saknar substans och tillstymmelse till någon trovärdighet när ”den-här-anonyma-tipsaren” citeras utan förklaring eller rimlig hänvisning. När dessutom det referat som sägs förklara anklagelsen sägs ha legat på en Comcast Cable Communications Holdings, Inc. (Minnesota, USA) server är svartlistat för att den skickat spam (se http://www.whois.sc/24.31.10.7). Går inte att med denna information ta varken Mothugg.se eller Per Gudmundson på allvar. Ryktesspridning är uppenbarligen enkelt, populärt och meningslöst.

Jag fattar heller inte. Idioter (i mängder) besöker min blogg och påpekar att länkar postade för mer än ett år sedan inte längre funkar. Herregud. Det är ju som att klaga på att bioannonserna i tidningen inte är giltiga för evigt.

Nätet utvecklas blixtsnabbt, och man måste vara med när det händer. Det går inte att komma ett år efter och gnälla.

Allt är naturligtvis mitt fel, enligt tumsugaren Niclas ovan. Niclas struntar i att VEM SOM HELST har rätt att vända sig till tingsrätten där Carlshamre vann valet och begära att ta del av domen/bevisningen/vittnesmålen kostnadsfritt, och anklagar istället mig för brott mot socialliberalismens internetlagar.

Va fan!

Gör jobbet själv, Niclas! Jag har lagt ner min blogg.

Ok Per, lite orättvist och jag borde formulerat tydligare att kritiken främst var avsedd för Flashback och Mothugg.se som använder gamla inlägg/anonyma citat/irrelevanta DN artiklar för att försöka smutskasta folk. BTW, går det inte att ta ner bloggen (i fysisk mening) helt, eller de inlägg som verkligen kan bidra till ryktesspridningen?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *