Categories
Friktion Politik

Öppet mål

Dennis hakar på Slätt och dissar förtjänstfullt Antirasism.se: “Kalle Anka Cup i klyschor”.

Herregud, är det här det bästa ni har att komma med? Inte konstigt att sverigedemokraterna fått fritt spelrum, om de etablerade partierna inte har bättre argument att komma med. Och att folkpartister bara har tveksamma fakta, klyschor och guilt by association — inte liberala värderingar — att slå i huvudet på det sverigedemokratiska spöket bekräftar en och annan fördom om hur långt partiet har vandrat under Leijonborg.

Antirasism.se påminner inte så lite om kampanjen “Noll rasism”, som TV4 körde för några år sedan. Kan det vara så att den ansvariga praon på TV4 nu har blivit ombudsman hos Luf?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *