Categories
webbmeck

Under konstruktion…

Okej, det är lite 1996 att slänga upp en skylt med texten ”Under konstruktion” – till exempel för att varje skojig webbplats förstås är under ständig konstruktion. Fast om någon mot förmodan skulle råka hitta hit, vill jag bara braska för att den här webbplatsen är just det – under konstruktion, alltså.

Det här är bara en grovhuggen stomme för att testköra lite grejor. Det återstår mig fortfarande att (1) ge den en snygg grafisk form (allt i giltig XHTML och CSS, förstås), samt (2) att fylla på med innehåll (ett och annat kommer jag att hämta härifrån).

Men så är det alltså: Mothugg är numera både mitt juridiska alias och mitt domännamn. Privat heter vi dock fortfarande Johan Karlsson.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *