Categories
Blandat

Friktion #107


Huvudstupa i venstrediket

Är det möjligt för ett liberalt parti att vara någorlunda stort utan att tumma på de liberala värderingarna i frågor som exempelvis rör invandrare och flyktingar? Frågan har trist nog ånyo aktualiserats av folkpartiets pinsamma vinglande rörande den fria rörligheten inom EU.

Malmström flummar om östdiskrimineringen

Måndag 15 mars uttalar sig Cecilia Malmström, MEP (fp), emot både diskriminerande övergångsregler och att fiska i grumliga vatten. Dagen efter ger hon sitt stöd till folkpartiets förslag om övergångsregler. Friktion frågade hur hon får det att gå ihop.

Suger & duger

Klimatet & m, fp & sahlberg, demonstrationerna & Heimersson, 40-talistkramarna & industriavtalet, Schmidt, Paulsen och Malmström & Ullenhag och Rohdin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *