Categories
Blandat

På nazisternas lista

Nazi-terroristerna i Västerås registrerade frimurare, skriver pseudonymerna Peter Karlsson och Katarina Larsson i VLT: ”Frimurarna är helt oförstående till varför nazisterna uppfattar dem som fiender och vill skada dem.”

Själv skulle jag nog bli mer förbryllad (och förolämpad) om nazister ville mig väl.

20 replies on “På nazisternas lista”

Är det fler än jag som tycker att vänstern har varit väldigt tyst i sin kritik av dom terroriståtalade nazisterna? Är det kanske för att stora delar av vänstern har exakt samma revolutionsromantik som nazisterna? Det måste kännas svårt för vänstern att kritisera något man själva står för. Är det egentligen någon skillnad på revolutionär stenkastning och revolutionär glasrutekrossning?

Hmm, ”vänstern” inkluderar väldigt mycket, bl.a sossarna, vänsterpartiet och undertecknad. Jag har aldrig ens haft tanken på att krossa någon glasruta, och jag tvivlar på att stora grupper av vänstern har det heller.

”Är det egentligen någon skillnad på revolutionär stenkastning och revolutionär glasrutekrossning?”

Nej, det är det inte. De flesta rutor går nog sönder om de får stenar på sig i hög hastighet.

Ja, och har inte högern också varit väldigt tyst. Konstigt, de kanske också är nazister? Och ja, det är skillnad på stenkastningen och glasskrossningen. Glaskrossarna som ofta brukar kallas för the black bloc är ofta anhängare till John Zerzans teorier vilket knappast är något som vänsteranhängare i bred mening stödjer.

Frimurar-registret visar verkligen hur dumma de små nassarna är. Varför bemöda sig att registrera frimurare? Frimurarordens matrikel är ju offentlig. Bara att låna på biblioteket!

Eller några hjälparbetare på sri lanka? har hört att dom är invandrarvänliga som tusan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *