Categories
Diktaturkramar Politik

Heila med Hizbollah

Var det någon som demonstrerade i helgen? Salig Friktion får nog revidera den där tesen om att ingen pudel i världen skulle kunna rädda en svensk rikspolitiker om han eller hon “hade talat på en manifestation som anordnats av nationaldemokraterna där demonstranterna bar på hakkorsfanor och Pinochet-porträtt.”

Och vi läser Copyriot i sitt esse: det är “nästan rörande att vänsteraktivister och nazister slåss om vem som ska få vara bästisar med Hizbollah. Om de senare förlorade fajten denna gång, var det knappast på grund av ideologisk distans till Hizbollah, utan för att vänstern har varit överlägsen i nätverksbyggande.”

Och i den egentliga frågan saxar Notiser från en ö klokt från den tyska pressen.

One reply on “Heila med Hizbollah”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *