Categories
Forsk Göteborg

Gubbslemmet visualiserat

Hur uppstår ett gubbslem? Kalle Palmås tog hemuppgiften på allvar och mappade vår lilla lave i den bloggande akademiska bastuklubben. Länkdata från Technorati körda genom Sonia blir en kortfilm som visar hur slemsvampen växer till sig för varje ryggdunk mellan mig, Kalle och Christopher Kullenberg.

Uppdatering: Diskussionen och slembildningen fortsätter:

6 replies on “Gubbslemmet visualiserat”

Follow the phlegm: bloggarnas homosocialitet (strötankar och sentenser) bloggosfär[erna] – om gubbslem, tjejstim och makt (Evelina Wahlqvist)Gubbslemmet visualiserat (Mothugg)Konståknings-VM 2008 (kamferdroppar) Follow the phlegm: Uppdatering (99, our 68)

Jag och Chris K saknade dig på ölen igår. ;-)

Vi enades om att vi bör köra på Kerstins idé att göra ett Follow the Phlegm II-projekt, där vi loggar IRL-interaktioner, närmare bestämt ute-efter-jobbet-slemmandet. Vi behöver data från våra kreditkortsloggar.. eller så får vi köra RFID, alternativt Bluetooth.

Hej hej. Vad roligt att jag får heta Hejås :-D Fast jag heter Karin och bloggen heja världen. Men adressen är hejas.blogspot, så på sätt och vis är det logiskt…

Sorry, tillfälligt hjärnsläpp! Jag får skylla på att vi aldrig slemmat över öl IRL. Ganska roligt namn, dock — funderat på att byta?

Hejås… ska fundera… Ganska fint. Dessutom integreras mitt smeknamn “Heja” då i mitt riktiga namn. Jag känner på det ;)

För övrigt rular jag och Kalle.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *