Categories
Statsveteri

Den glada statsvetenskapen

Statsvetenskaplig Tidskrift kommer i dagarna ut med ett temanummer om visioner för statsvetenskapen, där ett antal forskare presenterar sin syn på vad statsvetenskap kan och bör vara. Jag och Anders Hellström bidrar med ett manifest för den glada statsvetenskapen. Det tycks som att vi har lyckats fångat något av vad som kan göra statsvetenskap kul, att döma av kommentarerna på Twitter och Fejan.

Vi lapar i oss, för få saker gör en statsvetare så glad som när någon gillar det hän skriver.

2 replies on “Den glada statsvetenskapen”

Det här var det bästa jag läst. Seriöst. Som c-uppsatsskrivare är jag på inget sätt en forskare, men hälften av tipsen kan jag ändå ta till mig. Jag börjar tro att uppsatsen kan bli klar till dead line:en ändå. Detta är stort! Tack!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *