Categories
nätpolitik övervakning Politik

Var glad för FRA!

När nu både riksdag och regering låter censurera sin egen internetåtkomst och UD-tjänstemän lever i en censurerad verklighet där våld, terror och krig retuscherats bort, så får vi vara glada att åtminstone FRA spanar i kabel på hot mot rikets säkerhet, inte sant?

3 replies on “Var glad för FRA!”

Ja, det är verkligen en bisarr värld vi lever i. Om de anställda på departementen(samt riksdagen och regeringskansliet) är så labila att de inte kan betros med innehåll som är rasistiskt, våldsamt eller sexistiskt så är ju inte internetåtkomsten det största problemet. Och då känns ett beslut att strypa sin egen internetåtkomst lätt schizofrent.

Att regeringen väljer att sätta på sig skyglappar när den obehagliga verkligheten kryper allt närmare är inget nytt, men detta är bara skrattretande.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *