Categories
Politik

Reepalu vill stoppa invandrare


”Ilmar Reepalu (s) vill ha ett femårigt stopp för nyanlända, arbetslösa invandrare att flytta till Malmö. Det ska ske genom att staten stryper bidragen för de invandrare som bosätter sig i Malmö.” (Sydsvenskan)

Att invandrare hellre bosätter sig i storstädernas betongförorter än i Vetlanda, Arvidsjaur och Torsby borde storstädernas politiker glädjas över. Som Anneli Philipson (v) säger: ”Man ska vara glad för att människor vill flytta till Malmö.”

Men istället för att riva de strukturella hinder som gör att många (men inte alla och inte bara) invandrare inte kan få in en fot på den svenska arbetsmarknaden, väljer Reepalu att fundera ut nya murar.

18 replies on “Reepalu vill stoppa invandrare”

Om bara hela Sverige kunde våga sig på ett sådant här förslag skulle det nog se bättre ut. Kommunistjävlar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *