Categories
Blandat

Kriminella utlänningar röker på i Lund

Sydsvenskan (från Ecke) rapporterar om att polisen slagit till mot knarkande utländska studenter på Västgöta nation i Lund.

”I onsdags kväll spanade polisens gatulangningsgrupp utanför nationen och upptäckte att fyra utländska studenter som stod i kön delade på en narkotikacigarett.

— När vi grep dem så försökte den kille som hade jointen slänga den ifrån sig, men vi fick tag i honom innan han hann göra sig av med den, berättar polisens talesman som vill vara anonym.

Nog undrar man hur studenten misslyckades att kasta ifrån sig narkotikacigaretten. Kanske hade den klibbat fast i läppen. Nåväl, efter att de utländska narkomanstudenterna hade gripits gjorde polisen husrannsakan på studenthemmet på Spolegatan: ”Här påträffades ytterligare en narkotikapåverkad utländsk student. Dessutom gjordes beslag av 15 gram cannabis och en mindre mängd marijuana.” Både marijuana och cannabis, alltså, men märkligt nog nämner Sydsvenskan inget om så kallat gräs.

Men rättvisa ska skipas. Nu kan studenterna ”vänta sig att bli bötfällda med minst 900 kronor samt få betala 500 kronor till brottsofferfonden”. Så straffas de kriminella utlänningarna och offren för deras förbrytelser får upprättelse. Passiv rökning är förstås extra farligt om det är narkotika i cigaretten.

6 replies on “Kriminella utlänningar röker på i Lund”

jag gillar din blogg, tänkte bara säga det, ännu en gång har du uppmärksammat en nyhet jag också tänkte uppmärksamma.

Har du läst statsvetenskap föresten, jag tänkte med tanke på det du skriver ang. t ex patrik Halls inlägg på GP?

Tackar! Jo, jag är statsvetare (mer om mitt glamorösa liv döljer sig bakom länken ovan till vänster).

Ack ja…. Stackars utländska ”knarkare”. Kan ju spontant undra vad studenterna själva anser om Svensk midsommarfylla. Troligtvis kostar ju polisinsatsen mer än vad böterna inbringar. Men lag och ordning skall upprätthållas, och i strävan mot ”Bejerots nationella koncensus om det narkotikafria samhället” skola inag medel skys!

narkotikacigarett? Skillnad på Cannabis och Marijuana? Här var det dåligt pålästa människor.

Hahah “passiv rökning är förstås extra farligt om det är narkotika i cigaretten” har du läst det någonstans då eller? skulle gärna vilja granska den källan lite närmre. tråkigt att denna skräck propaganda ska få härja fritt!!
Fick mig ett gott skratt när jag läste ditt inlägg :) tack för det varjefall

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *