Categories
Politik

Små gröna män

Om typ en kvart börjar rösterna räknas i Venezuela och Fredrik Malm messar att den första exit pollen ger oppositionen seger med 55 procent mot 45 för Hugo Chavez. Well, jag skulle inte slå vad om det.

Chavez och Mugabe

Men Malm har letat fram en fin samling bilder på Chavez kompisar runt om i världen. Fast han har missat det här kramkalaset från när Zimbabwes allt mer urflippade president Robert Mugabe besökte Caracas i februari i år. Chavez prisade Mugabe som en ”frihetskämpe” och gav honom en replika av Simon Bolivars svärd. Och Mugabe – som liksom Chavez' andra polare sällan är välkommen utanför sitt land – tackade sin ”broder president Chavez”.

Men det här är väl en sån där bild som säger mer än tusen ord.

2 replies on “Små gröna män”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *