Categories
Politik

Internkupp i extremhögern

Knäckebrödsmiljonären Carl Lundström ska hjälpa sverigedemokraterna att göra en kupp på årsmötet i Skattebetalarnas förening i april, avslöjar Expo.

Nej, de har nog inte riktigt alla bollar i korgen, sverigedemokraterna. Jag menar, att de nu infiltrerar Skattesmitarna är ungefär lika begåvat som om partiet formerly known as kpml(r) skulle försöka ta makten över Svensk-kubanska föreningen.

Men för all del, fortsätt så. Precis som bokstavsvänstern på sin tid förökade sig genom delning, så tycks extremhögerns olika falanger vara bättre på att intrigera mot varandra än mot demokratin.

18 replies on “Internkupp i extremhögern”

Extremhögern?

Nationalsocialism är vänster. Att vilja ha statligt ägande och ta bort individens frihet är inte på högerskalan.

Läs nationalsocialisternas program. De ligger mer nära V och KPML(r) än något annat.

Så vitt jag vet är varken sverigedemokraterna eller Skattesmitarna nationalsocialister, men om du kan belägga den skojiga tesen är jag idel öra.

Jag har dock aldrig förstått meningen med det slags etikettsfetischism du ägnar dig åt. Definiera vänsterhögerskalan som du vill, jag tror ändå att alla andra förstår vad jag menar när jag talar om extremhögern.

Men alldeles bortsett från det missar du helt och hållet min poäng. Den är ganska rolig, om jag får säga det själv, så det kan vara mödan värt att läsa posten igen och tänka efter lite.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *