Categories
övervakning Politik

Var är Bodström?

Har någon sett Thomas Bodström? Rapportera i så fall till Undervakning, som lovar att hålla lika bra koll på justitieministern som han håller på oss.

“Det vi saknar i pengar, teknik och organisation tar vi igen i antal. Var justitieministern än söker sig kommer det att finnas en förbipasserande i hans närhet. Om en av hundra av dessa förbipasserande är utrustad med en mobilkamera och har en internetuppkoppling till hands räcker det för att vi skall hålla oss lika informerade om justitieministerns förhavanden som han är om våra.”

Niklas Darke har däremot lagt ned Där är Greider!, för att, tycks det, slippa känna sig förföljd av det kvantmekaniska fenomenet Göran Greider.

Trots att det är valspurt har dock ingen hittills siktat Bodström. Var är han?

One reply on “Var är Bodström?”

Hej!

Kul att du länkar till Undervakning! Ville bara säga att de första bilderna kom upp igår, och idag fortsatte det. Vi har haft svårt att få ihop folk, vilket gör detta lite extra roligt! Ha det så bra!

/Jon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *