Categories
mänskliga rättigheter

Vinn “I väntan på Lenins begravning”

"I väntan på Lenins begravning" av Amanda LövkvistNu har Amanda Lövkvists reportagebok I väntan på Lenins begravning (ISBN-13: 978-91-976256-2-3) kommit från tryckeriet och dyker snart upp i en näthandel nära dig. Mothugg skänker ett exemplar till en hugad recensent.

För att delta i utlottningen, skicka ett mejl med namn och adress senast 21 januari. Enda villkoret: Om du vinner skriver du en recension på din egen blogg eller i någon annan publikation.

Vad boken handlar om? Om unga och inte fullt så unga aktivister från Sankt Petersburg till Elista, som trots Putins alltmer auktoritära styre kämpar på för demokrati, mänskliga rättigheter och pluralism. Ruskigt bra, om vi får säga det själva.

Och för att undvika pinsamheter meddelar Amanda att hon har sålt sina aktier i Gazprom lagom till boksläppet.

Andra nyheter från Silc förlag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *