Categories
Politik

Mothugg avslöjar Timbros motiv

I dag avslöjar två Timbrokillar i Expressen att det finns tusentals personer i Sverige som alla har “personliga, ekonomiska eller ideologiska skäl till att vilja behålla eller öka biståndet.” Åhå, här ligger en konspiration begraven!

Är det här en strategi från Timbro, att misstänkliggöra genom att tillskriva motiv? Själv blev jag ju nyligen påhoppad av en ungmoderat från Grevturegatan och en Timbrokille, som båda kallar sig journalister, med just sådana argument: Ni har motiv!

Ja, självklart. Precis som den armé av lönebidragare, som hålls undan från arbetsmarknaden i olika Timbroåtgärder, har personliga, ekonomiska och ideologiska motiv att skriva debattartiklar mot till exempel bistånd.

Själv har jag ideologiska motiv att vara fundersam till delar av det svenska biståndet och anhängare av andra. Men det är, som det heter, en annan fråga, nämligen sakfrågan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *