Categories
Politik

Dagens spam

Kom igen, Dagens Arena. Nog för att det var på tiden att ni i socialdemokratins stödtrupper testade webben för att kompensera för att ni inte klarar av att driva dagstidningar. Men spam är bara så 90-tal.

Utan att jag har bett om det kollektivansluter ni först min privata mejladress till er prenumerantlista, sen gör ni samma sak med min jobbmejl. Jag tar det som ett tecken på att ni ändå inte har förstått er på dagens opinionsbildande arenor — webb 2.0 och allt det där (och medan vi ändå dissar: Lär er skriva för webben, för tusan! Text utan länkar är för papper.)

Nej tack. Och nä, ni får inte någon länkjos från mig.

7 replies on “Dagens spam”

Ajaj, inte sparka på någon som ligger ner.. Jag har minsann tittat in på Dagens Arena med jämna mellanrum, och konstaterar att det är bra att nu finns en Arena-ledarsida. (Tyckte för övrigt att Devrim Mavi var bra på att tona ned 68-hysterin på God Morgon Världen!) Dessutom är det en kostnadseffektiv sådan, vilket jag tror är viktigt.

En ledarsida på nätet… Att ingen tänkt på det tidigare?!

Håller med Johan – irriterande med alla dessa aktörer som tror att man är intresserad av deras opinionsbildning bara för att man är den eller den, eller jobbar där eller där./VS

Har faktiskt börjat frekventera DA, lämnade till och med kommentar. Men det verkar vara förvånansvärt lite folk där. Folk verkar åtminstone inte kommentera.

PS – jag försökte skämta till det med a_href’andet – inte länka till DA, utan tillbaka till Mothugg. DS.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *