Categories
Göteborg Statsveteri

Studio stats

Lunchens skvaller: En radiostudio ska byggas i källaren här på statsvetenskapliga institutionen vid GU. Någon här i huset kommenterar ju ändå närmast dagligen i radio och ljudkvaliteten på våra nya ip-telefoner lär vara kass. Nästa projekt: Rörpost direkt till Mats Bergstrands rum i DN-skrapan.

2 replies on “Studio stats”

Hmm, låter seriöst. Jag och Otto vB har pratat om att sätta upp en liten radiosändare på Viktoriagatan 13, och sända GPL’ad musik och läsningar från ‘abstract hacktivism’… Till skillnad från Statsvetenskapliga Institutionens skulle dock våra sändningar ha mycket begränsad räckvidd, nå endast en liten skara av vänner och bekanta… precis som allt annat vi gör… (snyft)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *