Categories
Forsk

Nästa projekt

Nu är det klart: Vetenskapsrådet har beviljat Gregg Bucken-Knapps och min ansökan för ett projekt om prostitutionspolitiska reformer i de nordiska länderna. Så nu vet jag vad jag ska göra de närmsta tre åren.

Popvetenskaplig information om vårt projekt finns hos VR, liksom mer om årets utlysning (med 25 beviljade projekt ligger GU i topp jämte UU, men vårt projekt är baserat vid HV). Projektet kommer snart att få ett eget hem på webben.

5 replies on “Nästa projekt”

Ja, vad ska man säga? Det bevisar en än gång att rövslikare, inkompetenta jävlar, tyckare, propagandister, och annan ohyra fortsätter att tillskanska sig olika poster i samhällskropen. Efter kallar dem det marknadskrafter,men de skulle aldrig klara sig i verkligt konkurrens. Min bedömning baserar sig på allt skitsnack och propagande du ägnar dig åt. Men som tur är folket håller på att vakna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *